blog

 

Pripravila som pre vás krátky zostrih z prechádzky pod pajštúnom. Moje prvé zábery na GoPro Hero Blac9 som bola otestovať práve na tejto prechádzke. Nebola som si istá, či zverejním toto video - bola to len skúška, ale obraz je krásny a príroda tiež. Na prechádzke sme dosť s Niky rozprávali o všeličom, tak som si dovolila vypnúť zvuk...

Vo videu vám ukážem ako učím koňa SIDE PASS - bočný chod zo zeme. Uvidíte dva spôsoby. Prvý je pre koňa jednoduchší a druhý je trošku náročnejší.

Cvičenie, ktoré pomôže prehĺbiť rešpekt koňa. Toto cvičenie je už trošku náročnejšie a je vhodné s ním začať, keď má kôň za sebou základnú prácu v kruhovej ohrade, chápe náš osobný priestor, vie pracovať na lonžke, zvláda ustúpenie zadkom, ustúpenie predkom a chápe obrat.

Práca zo zeme

23.02.2018

Vo videu vám názorne ukazujem, ako pracovať s koňom v kruhovej ohrade i keď v tomto videu pracujem vo štvorci, pretože na ranči kruhovú ohradu nemáme. ďalej vo videu môžete vidieť aj základné cviky zo zeme ako sú: obrat koňa na lonži, cúvanie koňa, posielanie.

Vodenie koňa môže byť niekedy dosť nebezpečné, pokiaľ koňa nenaučíme ako by mal vedľa nás kráčať.

© 2016 Spoločnosť. , Bratislava
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky